Tuotesarjat

Made in 7 Heaven

Made in 7 Heaven tuotteet ovat tampereella pienerissä käsintehtyä korkealaatuista kotimaista artesaanikosmetiikkaa, täynnä luonnollisia raaka-aineita. Tehokkaat vegaaniset tuotteet ovat valmistettu, kuljetettu sekä pakattu kiinnittäen erityistä huomiota ekologiseen toimintaan. Valmistaja on sitoutunut jatkuvasti kehittämään kestäviä toimintatapoja.

Made in 7 Heaven tuotteiden perustana on luonnon vaikuttavien aineiden kokonaisvaltainen hyödyntäminen kokonaisvaltaisesti kaikkien aistien hemmottelemiseksi. Valmistuksessa ei käytetä uhanalaisia kasveja ja raaka-aineiden toimittajat takaavat niiden viljelijöille reilun korvauksen tuottamistaan raaka-aineista.


Footlogix®

Tehokas Kanadalainen Footlogix® on maailman ensimmäinen pediseutikaalinen jalkojenhoitosarja, jossa "medi meets pedi", eli lääketiede kohtaa jalkojenhoitotieteen. Footlogix®-tuotteet perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja ainutlaatuisiin raaka-aineisiin.

Footlogix® sarjan tuotteilla saadaan aikaan mullistavia tuloksia kaikissa jalkojen ihon erilaisissa tilanteissa, olipa sitten kysymyksessä kuivat jalat, monenlaiset ikääntymisen aiheuttamat ongelmat, elämäntapa tai diabetes. Tuotteita on helppo käyttää, vaahtovoiteet imeytyvät nopeasti ja tulokset ovat nähtävissä pian hoidon aloittamisen jälkeen.

Footlogix®-vaahtovoiteissa käytetään patentoitua Dermal Infusion-teknologiaa, jonka avulla vaikuttavat aineet läpäisevät okasolukerroksen yläpuolisen jyväiskerroksen (Stratum Coreum) ja saavuttavat epidermiksen auttaen säilyttämään ihon lämpötilan ja varmistaen näin aineiden vaikutuksen halutuilla alueilla.


ORLY

ORLY on maailmanlaajuisesti tunnettu LA:ssa toimiva perheyritys, joka on toiminut vuodesta 1975 alkaen kynsilakkojen ja käsihoitotuotteiden uranuurtajana. Yrityksen perustaja Jeff Pink loi Hollywoodin näyttelijöiden tunnetuksi tekemän ranskalaisen manikyyrin uransa alkuvaiheessa.

ORLY:n tuotteet ovat vegaanisia, eikä tuotteita ole testattu eläimillä. ORLY:lla on ollut Leaping Bunny -sertifikaatti vuodesta 2008.
ORLY:n tuotteissa ei käytetä yleisimpiä terveydelle haitallisia raaka-aineita/ainesosia.

ORLY:n uusin innovaatio on Breathable-kynsilakat, joilla on Halal -sertifikaatti. Näissä lakoissa olevan ainutlaatuisen happiteknologian lisäksi ne sisältävät arganöljyä, B5-pro-vitamiinia ja C-vitamiinia.