Karvanpoisto

Skin Candy Karvanpoistokäsittelyt

Scandinavian Skin Candy

Hoitola Bamboossa käytetään karvanpoistokäsittelyissä Scandinavian Skin Candy Xylitol-sokerimassoja. Scandinavian Skin Candy karvanpoistomassat on valmistettu monosakkarideista kuten glukoosi ja fruktoosi sekä xylitolista. Tällä massalla ihokarvojen poisto on hellävaraista ja se vähentää huomattavasti hoidon jälkeistä ihon ärtyneisyyttä sekä punoitusta.

Hoitotekniikka

Scandinavian Skin Candy -hoidon hellävaraisuus perustuu tekniikkaan. Hoidossa massa levitetään iholle vastakarvaan ja poistetaan karvan kasvusuuntaan. Tällä tavalla karva lähtee irti lähes kivuttomasti juurineen ilman. että se ärsyttää ihoa. 

Vaikutukset ihoon ja karvan kasvuun

Ihon hoitaminen Scandinavian Skin Candyllä poistaa ihokarvan lisäksi kuolleen ihosolukon. Sen kuorivan vaikutuksen myötä iho tuntuu huomattavasti sileämmältä ja pehmeämmältä heti hoidon jälkeen. Scandinavian Skin Candyn hydrofiilisten ominaisuuksien johdosta se ei vaikuta ihon toimintaan. Massojen neutraali pH-arvo tekee karvanpoistosta erittäin ihoystävällisen!

Scandinavian Skin Candyllä ihokarva poistetaan sen kasvusuuntaan, jolloin katkenneiden tai sisäänkasvaneiden karvojen riski vähenee. Toistuvat hoidot myös vähentävät ja hidastavat karvan kasvua.

Ihokarvasta tulee pehmeämpi, ohuempi ja huomaamattomampi jokaisella kerralla.

Hinnasto

Kulmat

10,00 €

Huulten ympärys

10,00 €

Kasvot

18,00 €

Kainalot

20,00 €

Käsivarret

28,00 €

Rintakehä

33,00 €

Selkä

33,00 €

Bikinirajat

25,00 €

String bikini

27,00 €

Brassi

60,00 €

Brassihuolto

50,00 €

Sääret

35,00 €

Reidet

35,00 €

Koko jalat

60,00 €