Jalat & kynnet

Hoitokäsittelyt jaloille

Pieni jalkahoito

Kauniit, pehmeät jalat ja siistit kynnet.

Pieneen jalkahoitoon sisältyy kylpy, kynsien lyhennys, raspaus ja jalkavoide.

30,00 €

Perusjalkahoito

Hoitava ja pehmittävä jalkahoito heille, joilla ei ole suuria ongelmia kynsissä tai jalkaterien ihossa.

Perusjalkahoitoon sisältyy kylpy, kynsien lyhennys/ohennus, kynsinauhojen hoito, sarveistumien, kovettumien ja pinnallisien känsien poisto sekä jalkavoide.

50,00 €

Vaativa jalkahoito

Tehokkaasti hoitava, pehmittävä ja kosteuttava jalkahoito heille, joilla on mm. paksuuntuneet kynnet, sienikynnet, sisäänkasvaneet kynnet, ihorikkoja, massiiviset kovettumat, poistettavia syviä känsiä tai syyliä.

Vaativaan jalkahoitoon sisältyy kylpy, kynsien lyhennys ja ohennus, kynsinauhojen hoito, halkeilleen ja rikkoontuneen ihon hoito, kovettumien ja känsien poisto sekä jalkavoide. Hoitoa täydennetään tarpeen mukaisilla ihon ja kynsien tehohoidoilla.

60,00 €

Footlogix jalkahoito

Pehmentävä, kosteuttava ja hoitava jalkahoito.

Footlogix jalkahoitoon sisältyy kylpy, jalkaterien kuorinta, kynsien lyhennys, kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, vaahtovoide jaloille ja kevyt jalkojen hieronta.

50,00 €

Magnesium jalkahoito

Lihaskireyttä, jalkakrampeja, suonenvetoja tai jalkojen turvotusta helpottava hoito.

Magnesium jalkahoitoon sisältyy magnesiumkylpy, kynsien lyhennys, kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, lihaksia rentouttava ja lihaskireyttä helpottava hieronta ja jalkanaamio. Hoito viimeistellään lihaksia rentouttavalla magnesiumsuihkeella. 

Erityisen suosittu rentoutushoito miehille tai seisomatyötä tekeville!

55,00 €

Koagulointi jalkahoito syylille

Erikoishoito jaloissa olevien syylien hoitamiseksi.

Syylien koagulointi jalkahoitoon sisältyy kylvetys, hoidettavan alueen mekaaninen puhdistus, koagulointi laitteella ja voiteet.

Koagulointi tapahtuu laitteella, jossa ohuella neulalla johdetaan lämpöä hoidettavalle alueelle syylän pintaan. Kudosalue tuhoutuu ja syylä kuivaa itsestään pois. Koagulointi on tehokas tapa saada syylät häviämään. Suurin osa syylistä häviää noin 2 kuukauden päästä koagulointikäsittelyn jälkeen. Uusintakäsittely tarvittaessa 6-8 vk kuluttua. 

Apteekkituotteiden käytön jälkeen täytyy olla 2 viikon tauko, ennen kuin syylät voidaan koaguloida.

Kontraindikaatiot: sydämentahdistin, verenohennuslääke, epilepsia.

40.00 €

Jalkahoito - Vehmaan Sotaveteraanit Ry

Vehmaan Sotaveraanit Ry:n jäsenien (sotaveteraanit, miinanraivaajat, heidän puolisonsa tai leskensä) tukeen oikeutettujen jalkahoito. Kotikäynnistä ei veloiteta erikseen kotikäyntilisää.

Jalkahoitoon sisältyy kylpy, kynsien lyhennys/ohennus, kynsinauhojen käsittely, kovettumien ja känsien poisto sekä jalkavoide.

50,00 €

Hemmotteleva jalkahoito

Hemmotteleva, kosteuttava ja rentouttava SPA-jalkahoito tuo luksusta arjen keskelle.

Hemmottelevaan jalkahoitoon sisältyy aromaattinen kylpy, jalkaterien kuorinta, ihoa hoitava naamio, kevyt hieronta ja kynsien lakkaus.

55,00 €

Parafiinihoito jaloille

Parafiinihoito on lämmittävä, ihoa tehokkaasti kosteuttava, verenkiertoa vilkastuttava ja paikallista aineenvaihduntaa parantava hoito. Lievittää nivelten tulehdusta sekä kiputiloja, raajojen lihas- ja hermojännityksiä. Miellyttävä lämpöhoito kylmistä jaloista kärsiville.

Parafiinihoitoon sisältyy aromaattinen kylpy, jalkaterien kuorinta, lämmin persikkainen parafiininaamio ja jalkavoide.

45,00 €

Jalkojen magnesium hierontahoito

Rentouttava, lihasjännitystä laukaiseva ja hemmotteleva hierontahoito jaloille.

Magnesium jalkahoitoon sisältyy magnesiumkylpy ja magnesiumhieronta polvilinjasta alaspäin.

Sopii erityisesti paljon liikkuville sekä seisomatyötä tekeville. Kontraindikaatiot: verenpaine, sydänsairaudet, tulehdustilat sekä tarttuvat taudit, raskauden ensimmäinen kolmannes, aktiivinen syöpä, haavat sekä tuoreet mustelmat.

30,00 €

Jalkojen suklainen hierontahoito

Kosteuttava, ihoa ravitseva ja endorfinen (hyvää oloa lisäävä) hemmotteleva hierontahoito jaloille.

Suklaiseen jalkojen hierontahoitoon sisältyy kylpy, jalkaterien kuorinta, suklaahieronta polvilinjasta alaspäin, ravitseva ja kosteuttava naamio. 

Kontraindikaatiot: verenpaine, sydänsairaudet, tulehdustilat sekä tarttuvat taudit, raskauden ensimmäinen kolmannes, aktiivinen syöpä, haavat sekä tuoreet mustelmat.

45,00 €

Jalkojen kuumakivihierontahoito

Jalkojen kuumakivihierontahoidossa jalat saavat lämpöistä rentoutusta! Kyseessä on virkistyshoito rasittuneille ja väsyneille jaloille sekä ihana rentoutushoito hemmottelevaa jalkahierontaa kaipaavalle.

Jalkojen kuumakivihierontahoitoon sisältyy aromaattinen kylpy, jalkaterien kuorinta ja jalkojen hieronta polvilinjasta alaspäin kuumilla kivillä.

Kontraindikaatiot: verenpaine, sydänsairaudet, tulehdustilat sekä tarttuvat taudit, raskauden ensimmäinen kolmannes, aktiivinen syöpä, haavat sekä tuoreet mustelmat.

45,00 €

Klassinen jalkahieronta

Lymfa- ja verenkiertoa aktivoiva, ihoa hoitava ja lihasjännityksiä rentouttava hoito.

Klassiseen jalkahierontaan sisältyy jalkojen desinfiointi ja tehokas hieronta voiteella/öljyllä (valitaan tarpeen mukaisesti) polvilinjasta alaspäin. Hoito tehdään puolimakuulla tai makuulla asiakkaan toiveen mukaan.

Kontraindikaatiot: verenpaine, sydänsairaudet, tulehdustilat sekä tarttuvat taudit, raskauden ensimmäinen kolmannes, aktiivinen syöpä, haavat sekä tuoreet mustelmat.

30,00 €

Hoitolakäsittelyt kynsille

Kynsien leikkaus

Mikäli kynsien lyhennys ei onnistu itseltä, saa siihen ammattilaiselta apua, jonka jälkeen kynnet eivät enää ota kiinni sukkiin tai kengän kärkiin.

Huom! Mikäli kynnet paksuuntuneet, varaa aika kynsien leikkaus ja ohennus hoitoon.

Kynsien leikkaus hoitoon sisältyy kylpy, kynsien leikkaus, viilaus ja voiteet.

20,00 €

Kynsien leikkaus ja ohennus

Siistit kynnet, jotka eivät aiheuta kipua kengässä.

Kynsien leikkaus ja ohennus hoitoon sisältyy kylpy, kynsien ohennus, leikkaus, viilaus ja voiteet.

30,00€

Kynnenoikaisuhoito

Kynnen oikaisuhoito on kivuton ja tehokas sisäänpäinkasvaneen kynnen oikomiseen, kynnenreunan nostamiseen ja kynnen kasvua oikeaan suuntaan ohjaamiseen tarkoitettu hoitomuoto. Oikaisuhoito voidaan tehdään kun kynsi ei ole paksu, siinä ei ole kynsisientä ja kun kynsipatja on terve. Kynnenoikaisuhoito soveltuu lähes kaikkien epämuotoisten, sisäänkasvaneiden ja taipuneiden kynsien hoitoon.

Kynnen oikaisu pysyy kynnellä 2 viikosta - 2 kuukauteen. Hoito kestää n. 6 kk - aktiivivaiheessa liuska uusitaan n. 3x 5 vk välein ja passiivivaiheessa n. 2 kk välein. Liuska uusitaan, kunnes haluttu tulos on saavutettu.

Kynnenoikaisuun sisältyy jalkojen desinfiointi, hoidettavan kynnen käsittely, jousen kiinnitys ja kiristys.

35,00 € + liuskan hinta 13 € /kpl  

Yksivärinen lakkaus kynsille

 Laukkauksiin käytetään ORLY-merkin kynsilakkoja.

5,00 €

Ranskalainen lakkaus kynsille

Laukkauksiin käytetään ORLY-merkin kynsilakkoja.

7,00 €

Useamman värin tehoste/efekti-lakkaus kynsille

Laukkauksiin käytetään ORLY-merkin kynsilakkoja.

7,00 €

Kynsien koristelu

Kynsien koristelu voidaan tehdä tarroilla, leimaus -tekniikalla, strasseilla, koristekivillä, koristehelmillä tai koristekuvioilla.

alkaen 1,00 €