Yritys & henkilökunta

Hoitola Bamboo on vuonna 2016 perustettu hyvinvoinninkeskus Vinkkilässä, Vehmaalla. Palveluiden saatavuutta ja monipuolisuutta on kasvatettu vuosien aikana täydentävien kurssien ja ammattikoulutuksien myötä. Hyvällä ammattitaidolla taataan laadukas palvelukokemus jokaisella kerralla.

Hoitolassa tehdään jalkaterveyttä tukevia ja ennaltaehkäiseviä jalkahoitoja, tehokaita ja tuloksellisia kosmetologisia hoitoja kasvoille, käsille ja vartalolle, sekä rentouttavia ja hyvää oloa tuottavia hierontoja.

Hoitola Bamboossa sinut kohdataan positiivisella asenteella, iloisella mielellä sekä asiantuntevalla ammattitaidolla.
"Hoitola Bamboo - Sinun hetkesi!"

Ammattitaitoa Hoitola Bamboossa pidetään yllä kouluttautumalla säännöllisesti, seuraamalla alan kehitystä sekä osallistumalla alan tapahtumiin.

Olet aina lämpimästi tervetullut Hoitola Bambooseen, kotoisaan hyvän mielen ja hyvinvoinnin hoitolaan Vehmaalle!


Hoitola Bamboossa sinua palvelee positiivisella energialla naisyrittäjä Heidi Liesegang-Laiho.

Vuodesta 2007 alkaen kosmetiikka-, hyvinvointi- ja kauneudenhoitoalalla työskennellyt Heidi on koulutukseltaan merkonomi, SKY-kosmetologi, ripsiteknikko, jalkojenhoitaja AT, SKY-erikoiskosmetologi EAT, Footlogix-podiatrist, kosmetiikkaneuvoja EAT sekä Gerard's Beauty Consultant.
Parhaillaan Heidi opiskelee sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja) sekä sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa (sairaanhoitaja).
Lisäksi Heidi osallistuu alan koulutuksiin sekä seminaareihin ajan hermoilla pysyäkseen. Kouluttautunut alan ammattilainen ja turvalliset tuotesarjat takaavat laadukkaat ja tulokselliset hoidot juuri sinun tarpeisiisi.

Heidi tekee työtään tarkasti ja asiakkaan tarpeita kunnioittaen, hänen tekemänsä hoito, antamansa neuvot ja suositukset ovat tarkoitettu juuri sinulle, ihosi hyvinvoinnin parhaaksi. Heidin erikoisosaamiseen kuuluvat erilaiset kasvohoidot, vaativatkin jalkahoidot sekä rentouttavat hieronnat.