Kasvot, kaula, decoltee hoitokuvaukset & hinnasto

Hoidot kasvoille

Hellävarainen kasvohoito

Hellävarainen kasvohoito on nimensä mukaisesti ihoa hellävaraisesti pehmittävä ja kosteuttava hoito.

Hellävaraiseen kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, entsymaattinenkuorinta, seerumi, naamio ja voiteet.

Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti herkälle ja kuivalle iholle.

40,00 €

Kosteuttava kasvohoito

Kosteuttava kasvohoito tekee ihosta raikkaan, kosteutetun ja heleän.

Kosteuttavaan kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, tehokosteuttava xylitol-hyaluronihappo ampulli, kevyt hieronta, kosteuttava naamio ja voiteet.

Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Huom! Hyaluronihappo voi ärsyttää hyvin herkää ihoa.

50,00 €

Kirkastava vitamiinikasvohoito

Kirkastava vitamiinikasvohoito antaa iholle tehokkaan vitamiinikylvyn, jonka myötä iho kirkastuu ja kosteutuu.

Kirkastavassa vitamiinikasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, naamio, tehoseerumi ja voiteet.

Sopii kaikille ihotyypeille, eritoten samelle ja värittömän oloiselle iholle.

50,00€

Kiinteyttävä kasvohoito

Kiinteyttävässä kasvohoidossa meriperäinen kollageeni parantaa ihon kimmoisuutta ja arganöljy ravitsee runsaalla e-vitamiinipitoisuudellaan.

Kiinteyttävään kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, timantti- tai ultraäänikuorinta, hoitotuotteen imeyttävä hieronta, naamio ja voiteet.

Erityisesti ikääntyneelle iholle, joka kaipaa kiinteytystä ja ravinteita.

60,00 €

Rauhoittava kasvohoito

Rauhoittavassa kasvohoidossa xylitoli ja benzoin rauhoittavat ja tasapainottavat punoittavaa ihoa samalla kun sypressi elvyttää verenkiertoa ja vahvistaa verisuonia.

Rauhoittavaa kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, hellävarainen entsymaattinen kuorinta, voideseerumi, naamio, tehoseerumi ja voiteet.

Selvästi punoittavalle couperosa iholle, jossa näkyvissä selkeitä verisuonien laajentumia tai katkeilua.

60,00 €

Puhdistava kasvohoito

Puhdistava kasvohoito on ihon toimintoja tasapainottava, ihon tulehdusreaktioita rauhoittava ja epäpuhtaan ihon rasvoittumista hillitsevä hoito.

Puhdistavaan kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, entsymaattinenkuorinta, höyrytys, ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänellä, naamio, seerumi ja voiteet.

Erityisesti epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle.

65,00 €

Hemmotteleva kasvohoito

Hemmotteleva kasvohoito on ihoa sekä mieltä hellivä hoito.

Hemmottelevaan kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, kaksoiskuorinta tai kuorivanaamio, hellävarainen sivellinhieronta tai lasipallohieronta, ihotyypinmukainen seerumi sekä erikoisnaamio, ampulli ja voiteet.

Sopii kaikille ihotyypeille sekä hemmottelua ja virkistymistä kaipaavalle mielelle.

65,00 €

Nuoren ihon puhdistavakasvohoito

Nuoren ihon puhdistava kasvohoito on ihon toimintoja tasapainottava, ihoa rauhoittava ja kosteuttava hoito nuorelle iholle (alle 18-vuotiaille ja opiskelijoille).

Nuoren ihon puhdistavaan kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, entsymaattinenkuorinta, höyrytys, ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänellä, naamio, seerumi ja voiteet.

Erityisesti nuoren epäpuhtaan ihon tarpeisiin soveltuva hoito.

50,00 €

Happokasvohoito herkälle tai couperoottiselle iholle

Essentials.peelings kuoriva happokasvohoito herkälle tai couperoottiselle iholle, hoidon jälkeen ihon kuivuus ja elottomuus vähenee ja iho on vastaanottavaisempi hoitaville ja kosteuttaville aineille.

Essentials.peelings kuorivaan happokasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihon hapotus hellävaraisella Smooth Touch -hapolla, hapon neutralointi, seerumi, naamio ja voiteet.

Ikäraja essentials.peelings happohoitoihin on K16

60,00 €

Happokasvohoito epäpuhtaalle iholle

Essentials.peelings puhdistava happokasvohoito epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle. Hoidossa käytettävä happoyhdistelmä hillitsee talineritystä ja lievittää ihon tulehdus tilaa.

Essentials.peelings kuorivaan happokasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihon hapotus Pure Touch -hapolla, hapon neutralointi, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, seerumi ja voiteet.

Ikäraja essentials.peelings happohoitoihin on K16 

75,00 €

Happokasvohoito ikääntyneelle iholle

Essentials.peelings ikääntyneen ihon happokasvohoito on ihon pigmenttimuutoksiin sekä pieniin kuonteisiin tarkoitettu happukäsittely. Hoito aktivoi ihon uusiutumista, saaden ihon näyttämään kirkkaammalta sekä terveemmältä.

Essentials.peelings kuorivaan happokasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihon hapotus Deep Touch -hapolla, hapon neutralointi, naamio, seerumi, kevyt hieronta jaderullilla/lasipalloilla ja voiteet.

Ikäraja essentials.peelings happohoitoihin on K16  

70,00€

AHA- eli hedelmähappokuorinta kasvohoito

AHA- eli hedelmähappokuorinta kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, AHA-kuorinta, naamio ja voiteet.

Pinnallinen happokuorinta AHA hedelmähapoilla. Ihosolujen uudistuminen aktivoituu, elastiini ja kollageeni vahvistuvat. Hoidon jälkeen iho on välittömästi heleä. Sopii erityisesti ihon nuorentamiseen, aknen hoitoon, valovanhenemisen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Hoidon jälkeisenä päivänä voi jo meikata ja iho on kuulas ja hehkuva.

AHA-hoito ei vaadi iholta palautumisaikaa. Hoidon jälkeen ei suositella saunomista, eikä hikiliikuntaa tai hoidetulta alueelta ihokarvojen poistoa 48 tuntiin hoidon jälkeen. Auringon ottamista ei suositella 48 tuntiin hoidon jälkeen, mutta ulkona voi olla, kunhan käyttää iholla suojakertoimia. Suosittelemme kuitenkin käyttämään aurinkosuojakertoimia (UVA & UVB) ympäri vuoden. Parhaimmat tulokset saadaan sarjahoidolla. Sarjahoito suositellaan tehtäväksi 3-6 kertaa 4-6 viikon välein.

Kontraindikaatiot: rikkinäinen iho, tulehdukset, haavat, kasvaimet, ihosairaudet, herpes, raskaus ja Roaccutan-kuuri. Kysy lisätietoja.

70,00 €

Täydentävät hoidot kasvoille

Silmänympärysihonhoito

Kosteuttava, kohottava, turvotusta ja tummuutta poistava sekä herkkää silmänympärysihoa pehmittävä hoito.

Silmänympäryshoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, naamio, hieronta, kylmäkivet ja voiteet.

30,00 €

Kaulan & dekoltee -alueen hoito

Kaulanihon- ja dekoltee-alueen hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kaksoiskuorinta, seerumi, erikoisnaamio ja voiteet.

Kosteuttava, vahvistava, kiinteyttävä ja ihon sävyä tasoittava hoito. Sopii erityisesti aikuiselle iholle.

35,00 €

Miliumien poisto kasvohoidon yhteydessä

Miliuminen poisto tehdään kasvohoidon yhteydessä höyryn ja kuorinnan jälkeen, puhkaisemalla iho steriilillä injektioneulalla ja puristamalla miliumi pois ihosta ihon puhdistukseen tarkoitettua instrumenttia apuna käyttäen.

Miliumien poiston jälkeen iho desinfioidaan ja rauhoitetaan korkeataajuus-laitteen avulla.

Kontraindikaatiot korkeataajuuslaitteelle: kasvaimet, sydämen tahdistin, kuume, raskaus, otsoniallergia . Kysy lisätietoja. 

3,00 €

Laitehoidot kasvoille

Ultraääni kasvohoito

Ultraäänihoitoon sisältyy alkupuhdistus, ultraäänipuhdistus, -kuorinta, -imeytys, naamio ja voiteet.

Ultraäänihoito tehdään laitteella, jonka ultraäänihoitopää ja käytetty väliaine yhdessä liuottavat ja pehmittävät huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet. Hoito on kivuton, eikä aiheuta iholle suurta punoitusta. Se on hyvä vaihtoehto herkälle iholle, korvaamaan mekaanista puhdistus. Ultraäänilaite kuorii ihon pinnalta kuolleet sarveissolut jättäen ihon pehmeäksi.

Kontraindikaatiot: rikkinäinen iho, tulehdukset, haavat, kasvaimet, valkopälvi, ihosairaudet, metalliosat, laskimotulehdus, sydänsairaudet, sydämentahdistin, kilpirauhashäiriö (kaulan alueella). Kysy lisätietoja.

60,00 €

Timanttikuorinta kasvohoito

Timanttihionta laitehoitoon sisältyy alkupuhdistus, laite, ampulli, naamio ja voiteet.

Timanttikuorinta kasvohoito parantaa ihon kuntoa ja ulkonäköä kokonaisvaltaisesti kuorimalla ihon ulointa kerrosta. Menetelmällä pystytään hoitamaan useita iho-ongelmia; ikääntymisen tai auringon aiheuttamiat muutoksiat, sekä akne yms. arpia.

Hoito poistaa kuollutta solukkoa ihon pinnalta, puhdistaa ihohuokosia, stimuloi paikallista verenkiertoa ja lisää kollageenituotantoa. Tuloksena kiinteämpi, tasaisempi, ja raikkaampi iho. Parhaimmat tulokset saadaan sarjahoidolla. Sarjahoito suositellaan tehtäväksi 4-6 kertaa viikon välein. Jo ensimmäisen kerran jälkeen iho näyttää sileämmältä ja kirkkaammalta.

Kontraindikaatiot: erittäin herkkä iho, couperoottinen iho, akne, rikkinäinen iho, tulehtunut iho, roaccuttaa-lääkitys, kasvaimet, haavat, herpes, psoriaasi. Kysy lisätietoja.

65,00 €

LED-valoterapia kasvohoito

LED-valoterapia kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, LED-valohoito, seerumi ja voiteet.
 LED-valoterapia  (Photo Dynamic Therapy) on tiheää valoa, jonka aallonpituus vaikuttaa ihosoluissa. LED-valoterapia on tehokas tapa hoitaa vaurioitunutta ihoa sekä rauhoittaa ja uudistaa sitä. Erityisen hyvin LED-valohoito sopii aknen sekä muiden tulehduksellisten ihotilanteiden (ruusufinni, karvatupentulehdus, hormoninäppylät) hoitoon sekä ihon uudistamiseen ja vaurioiden korjaamiseen sekä ihon rauhoittamiseen.
 Parhaimmat tulokset saadaan sarjahoidolla. Sarjahoito suositellaan tehtäväksi 1-2 kertaa viikossa 6-8 viikon ajan.
Kontraindikaatiot: Valoherkistävät lääkkeet (esim. isotretioniini, amiodaroni, metotreksaatti, atsatiopriini, doksisykliini ym. tarkista soveltuvuus lääkäriltä), fotoallergiset reaktiot ja ihottumat, albinismi, porfyria, autoimmuunisairaudet (lupus = punahukkatauti), epilepsia, tietyt valolle herkistävät luontaistuotteet kuten mäkikuisma, raskaus ja imetys.

40,00 €


Sarjahoitona: 35,00 €

Neulaton mesoterapia

Neulattomaan mesoterapiahoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, kemiallinen kuorinta, erikoisnaamio, radiofrekvenssi (RF) sekä elektroporaatio (ELPO) hoito laitteella ja voiteet.

Radiofrekvenssi aktivoi ihon toimintoja, tasoittaa, kiinteyttää ja heleyttää ihoa. Elektroporaatio imeyttää tehoaineet syvälle kudoksiin kivuttomasti ja ihoa rikkomatta. Elektroporaatio on kemian Nobelilla palkittu menetelmä.

Sopii kaikille ihotyypeille. Hoidolla voidaan lieventää ikääntymisen merkkejä, vähentää hyperpigmentaatiota, stimuloida kollageeni- tuotantoa sekä tehostaa hoitoaineiden imeytymistä.

Kontraindikaatiot: epilepsia, sydämen tahdistin, syöpä, infektio, vyöruusu, ihottuma, autoimmuuniset sairaudet, ihosairaudet.

75,00 €