Kasvot

Hoidot kasvoille

Nuoren ihon puhdistavakasvohoito

Nuoren ihon puhdistava kasvohoito on ihon toimintoja tasapainottava, ihoa rauhoittava ja kosteuttava hoito nuorelle iholle (alle 18-vuotiaille ja opiskelijoille).

Nuoren ihon puhdistavaan kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, entsymaattinenkuorinta, (höyrytys), ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänellä, naamio, seerumi ja voiteet.

Erityisesti nuoren epäpuhtaan ihon tarpeisiin soveltuva hoito.

50,00 €

Klassinen kasvohoito

Klassinen kasvohoito suunnitellaan ihotyypin tarpeiden mukaan.

Klassiseen kasvohoitoon sisältyy ihotyypin mukaan valittu alkupuhdistus, kuorinta, naamio ja voiteet.

55,00 €

Kosteuttava kasvohoito

Kosteuttava kasvohoito tekee ihosta raikkaan, kosteutetun ja heleän.

Kosteuttavaan kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, tehokosteuttava xylitol-hyaluronihappo ampulli, kevyt hieronta, kosteuttava naamio ja voiteet.

Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Huom! Hyaluronihappo voi ärsyttää hyvin herkää ihoa.

50,00 €

Kirkastava vitamiinikasvohoito

Kirkastava vitamiinikasvohoito antaa iholle tehokkaan vitamiinikylvyn, jonka myötä iho kirkastuu ja kosteutuu.

Kirkastavassa vitamiinikasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, naamio, tehoseerumi ja voiteet.

Sopii kaikille ihotyypeille, eritoten samelle ja värittömän oloiselle iholle.

50,00€

Kiinteyttävä kasvohoito

Kiinteyttävässä kasvohoidossa meriperäinen kollageeni parantaa ihon kimmoisuutta ja arganöljy ravitsee runsaalla e-vitamiinipitoisuudellaan.

Kiinteyttävään kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, timantti- tai ultraäänikuorinta, kiinteyttävä hieronta, naamio ja voiteet.

Erityisesti ikääntyneelle iholle, joka kaipaa kiinteytystä ja ravinteita.

60,00 €

Rauhoittava kasvohoito

Rauhoittavassa kasvohoidossa xylitoli ja benzoin rauhoittavat ja tasapainottavat punoittavaa ihoa samalla kun sypressi elvyttää verenkiertoa ja vahvistaa verisuonia.

Rauhoittavaa kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, hellävarainen entsymaattinen kuorinta, voideseerumi, naamio, tehoseerumi ja voiteet.

Selvästi punoittavalle couperosa iholle, jossa näkyvissä selkeitä verisuonien laajentumia tai katkeilua.

60,00 €

Puhdistava kasvohoito

Puhdistava kasvohoito on ihon toimintoja tasapainottava, ihon tulehdusreaktioita rauhoittava ja epäpuhtaan ihon rasvoittumista hillitsevä hoito.

Puhdistavaan kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, entsymaattinenkuorinta, höyrytys, ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänellä, naamio, seerumi ja voiteet.

Erityisesti epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle.

65,00 €

Hemmotteleva kasvohoito

Hemmotteleva kasvohoito on ihoa sekä mieltä hellivä hoito.

Hemmottelevaan kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, kaksoiskuorinta tai kuorivanaamio, hellävarainen sivellinhieronta tai lasipallohieronta, ihotyypinmukainen seerumi sekä erikoisnaamio, ampulli ja voiteet.

Sopii kaikille ihotyypeille sekä hemmottelua ja virkistymistä kaipaavalle mielelle.

65,00 €

Tehokkaat happohoidot kasvoille

Happokasvohoito herkälle tai couperoottiselle iholle

Essentials.peelings hellävarainen happokasvohoito herkälle tai couperoottiselle iholle, hoidon jälkeen ihon kuivuus ja elottomuus vähenee ja iho on vastaanottavaisempi hoitaville ja kosteuttaville aineille.

Essentials.peelings hellävaraiseen happokasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihon hapotus hellävaraisella Smooth Touch -hapolla, hapon neutralointi, seerumi, naamio ja voiteet.

Ikäraja essentials.peelings happohoitoihin on K16 

60,00 €

Happokasvohoito epäpuhtaalle iholle

Essentials.peelings puhdistava happokasvohoito epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle. Hoidossa käytettävä happoyhdistelmä hillitsee talineritystä ja lievittää ihon tulehdus tilaa.

Essentials.peelings kuorivaan happokasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihon hapotus Pure Touch -hapolla, hapon neutralointi, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, seerumi ja voiteet.

Ikäraja essentials.peelings happohoitoihin on K16  

75,00 €

Happokasvohoito ikääntyneelle iholle

Essentials.peelings ikääntyneen ihon happokasvohoito on ihon pigmenttimuutoksiin sekä pieniin juonteisiin tarkoitettu happokäsittely. Hoito aktivoi ihon uusiutumista, saaden ihon näyttämään kirkkaammalta sekä terveemmältä.

Essentials.peelings kuorivaan happokasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihon hapotus Deep Touch -hapolla, hapon neutralointi, naamio, seerumi, kevyt hieronta jaderullilla/lasipalloilla ja voiteet.

Ikäraja essentials.peelings happohoitoihin on K16   

70,00 €

Laitehoidot kasvoille

LED-valoterapia kasvohoito

LED-valoterapia kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, LED-valohoito, seerumi ja voiteet.

LED-valoterapia (Photo Dynamic Therapy) on tiheää valoa, jonka aallonpituus vaikuttaa ihosoluissa. LED-valoterapia on tehokas tapa hoitaa vaurioitunutta ihoa sekä rauhoittaa ja uudistaa sitä. Erityisen hyvin LED-valohoito sopii aknen sekä muiden tulehduksellisten ihotilanteiden (ruusufinni, karvatupentulehdus, hormoninäppylät) hoitoon sekä ihon uudistamiseen ja vaurioiden korjaamiseen sekä ihon rauhoittamiseen.

Parhaimmat tulokset saadaan sarjahoidolla. Sarjahoito suositellaan tehtäväksi 1-2 kertaa viikossa 6-8 viikon ajan.

Kontraindikaatiot: Valoherkistävät lääkkeet (esim. isotretioniini, amiodaroni, metotreksaatti, atsatiopriini, doksisykliini ym. tarkista soveltuvuus lääkäriltä), fotoallergiset reaktiot ja ihottumat, albinismi, porfyria, autoimmuunisairaudet, epilepsia, tietyt valolle herkistävät luontaistuotteet kuten mäkikuisma, raskaus ja imetys.

40,00 €

Ultraääni kasvohoito

Ultraäänihoitoon sisältyy alkupuhdistus, ultraäänipuhdistus, -kuorinta, -imeytys, naamio ja voiteet.

Ultraäänihoito tehdään laitteella, jonka ultraäänihoitopää ja käytetty väliaine yhdessä liuottavat ja pehmittävät huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet. Hoito on kivuton, eikä aiheuta iholle suurta punoitusta. Se on hyvä vaihtoehto herkälle iholle, korvaamaan mekaanista puhdistus. Ultraäänilaite kuorii ihon pinnalta kuolleet sarveissolut jättäen ihon pehmeäksi.

Kontraindikaatiot: rikkinäinen iho, tulehdukset, haavat, kasvaimet, valkopälvi, ihosairaudet, metalliosat, laskimotulehdus, sydänsairaudet, sydämentahdistin, kilpirauhashäiriö (kaulan alueella). Kysy lisätietoja.

60,00 €

Timanttikuorinta kasvohoito

Timanttihionta laitehoitoon sisältyy alkupuhdistus, laite, ampulli, naamio ja voiteet.

Timanttikuorinta kasvohoito parantaa ihon kuntoa ja ulkonäköä kokonaisvaltaisesti kuorimalla ihon ulointa kerrosta. Menetelmällä pystytään hoitamaan useita iho-ongelmia; ikääntymisen tai auringon aiheuttamia muutoksia, sekä akne yms. arpia.

Hoito poistaa kuollutta solukkoa ihon pinnalta, puhdistaa ihohuokosia, stimuloi paikallista verenkiertoa ja lisää kollageenituotantoa. Tuloksena kiinteämpi, tasaisempi, ja raikkaampi iho.

Parhaimmat tulokset saadaan sarjahoidolla.  Sarjahoito suositellaan tehtäväksi 4-6 kertaa viikon välein. Jo ensimmäisen kerran jälkeen iho näyttää sileämmältä ja kirkkaammalta.

Kontraindikaatiot: erittäin herkkä iho, couperoottinen iho, akne, rikkinäinen iho, tulehtunut iho, roaccuttaa-lääkitys, kasvaimet, haavat, herpes, psoriaasi. Kysy lisätietoja.

65,00 €

Aqua Peel puhdistava kasvohoito

Aqua Peel puhdistavaan kasvolaitehoitoon sisältyy alkupuhdistus, laite + tasapainottava hoitoneste, tehotiiviste/seerumi, naamio ja voiteet.

Aqua Peel puhdistava kasvohoito on ihon kuntoa korjaava, kasvoilla olevaa talin määrää vähentävä sekä ihoa kosteuttamalla hoitava laitehoito. Tämä tehokas laitehoito kuorii, puhdistaa ihohuokoset ja kirkastaa ihon sävyä. 

Erityisesti nuoremmalle iholle, jossa ei ole kiinteytyksen tarvetta.
Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle, ohuelle ja couperosa -iholle.

Parhaimmat tulokset saadaan sarjahoidolla. Sarjahoito suositellaan tehtäväksi 3-6 kertaa, 1-2 viikon välein.

Kontraindikaatiot: akne, rikkinäinen iho, tulehtunut iho, roaccuttaa-lääkitys, kasvaimet, haavat, herpes, psoriaasi. Kysy lisätietoja.

70,00 €

Aqua Peel antiage kasvohoito

Aqua Peel antiage kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, laite + antioksidanttinen hoitoneste, ultraäänilaite käsittely + hyaluron väliaine, naamio ja voiteet.

Aqua Peel antiage kasvohoito on ihon pinnan sävyä tasoittava, tehokkaasti kosteuttava ja pieniä juonteita siloittava. Hoidon jälkeen iho on kuulas ja pehmeä.

Erityisesti aikuiselle iholle ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ikääntymismuutoksia.
Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle, ohuelle ja couperosa -iholle.

Parhaimmat tulokset saadaan sarjahoidolla. Sarjahoito suositellaan tehtäväksi 3-6 kertaa, 1-2 viikon välein.

Kontraindikaatiot: akne, rikkinäinen iho, tulehtunut iho, roaccuttaa-lääkitys, kasvaimet, haavat, herpes, psoriaasi, valkopälvi, ihosairaudet, metalliosat, laskimotulehdus, sydänsairaudet, sydämentahdistin, kilpirauhashäiriö (kaulan alueella). Kysy lisätietoja.

75,00 €

Mikroneulaus & mesoterapia

Mikroneulaus kasvoille mikroneulauskynällä

Mikroneulaukseen kasvoille mikroneulauskynällä sisältyy alkupuhdistus, ihon desinfiointi, (ihon puudutus), steriili seerumiampulli, mikroneulaus kynällä ja kertakäyttöisellä steriilillä neulapäällä, steriili rauhoittava naamio ja voiteet.

Mikroneulaus mikroneulauskynällä on tehokas ja turvallinen hoito, esim. iholla oleville vanhenemisen merkeille, arville ja hyperpigmentaatiolle (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Mikroneulaus supistaa ihohuokosia ja häivyttää aknen aiheuttamia arpia. Mikroneulaus käynnistää luonnollisen uudistumisprosessin, jonka aikana iho uudistuu, juonteet madaltuvat, iho kiinteytyy ja kollageenin tuotanto lisääntyy. Ihon pinnasta tulee tasaisempi, pehmempi, kirkkaampi ja nuorekkaamman näköinen.

Parhaimmat tulokset saadaan sarjahoidolla. Sarjahoito suositellaan tehtäväksi 3-6 kertaa, 5-8 viikon välein.

Ikäraja mikroneulaushoitoihin on K18.

Kontraindikaatiot: voimakas kasvojen alueella esiintyvä psorias, vaikea akne, aknelääkitys, aktiivinen herpes, arpikeloidit tai taipumus vuodostaa keloideja, ruusufinni, tulehtunut iho, diabetes, syöpä,verenvuototauti, antikoagulanttilääkitys (verenohennuslääkitys),  autoimmuunisairaus, häiriintynyt ihon uudistumiskyky,  lääkevoiteiden käyttö (esim kortisoni sisäisesti ja ulkoisesti), 6kk:n sisällä syöty retinoidikuuri, allergia jollekin ainesosalle tai metalleille, raskaus ja imetys.

120,00 €

Neulaton mesoterapia

Neulattomaan mesoterapiahoitoon sisältyy alkupuhdistus, entsymaattinen- tai kemiallinenkuorinta, ihon tarpeen mukainen tehoaine, radiofrekvenssi (RF) sekä eletroporaatio (ELPO) -hoitokäsittely laitteella + hyaluron väliaine ja voiteet.

Neulattoman mesoterapian RF-vaihessa teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia. Lämmön vaikutuksesta ihossa muodostuu lisää kollageenia, löystyneet kollageenisäikeet kiristyvät ja pintakapillaarit ja rasvasolut aktivoituvat. Lämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. ELPO-vaihe mahdollistaa tehoaineiden imeyttämisen ihoon magneettisen aallon avulla kivuttomasti ja ihoa rikkomatta.

Sopii kaikille ihotyypeille. Hoidolla voidaan lieventää ikääntymisen merkkejä, vähentää hyperpigmentaatiota, stimuloida kollageeni- tuotantoa sekä tehostaa hoitoaineiden imeytymistä.

Parhaimmat tulokset saadaan sarjahoidolla. Sarjahoito suositellaan tehtäväksi 3-5 kertaa, 1-2 viikon välein.

Kontraindikaatiot: epilepsia, sydämen tahdistin, syöpä, infektio, vyöruusu, ihottuma, autoimmuuniset sairaudet, ihosairaudet.

75,00 €